Feestelijke snelle chocolade met CrazyFruit! (Gluten en lactosevrij)

Makkelijke, snelle versierde CHOCOLADE! 😍 (Glutenvrij & lactosevrij)

Tijdens onze opening hebben wij verschillende soorten chocolade met CrazyFruit geserveerd. Na veel verzoeken dan hierbij het super makkelijke recept! Verschillende foto's staan onder het recept.

Zelf eet ik gluten- en lactosevrij, daardoor maak ik enkel een pure variant voor mijzelf. Mocht je geen rekening hoeven te houden met een dieet, kies dan voor de variant met twee soorten chocolade. Drie mag natuurlijk ook! 😉

Ingrediënten PUUR:

- 2 repen chocolade naar keuze (zelf heb ik puur 85% gebruikt)

- CrazyFruit Crunchy Red

Optioneel: witte of melkchocolade (halve reep)

 

Ingrediënten WIT:

- 2 repen witte chocolade

- CrazyFruit Crunchy Red

Optioneel: melk of pure chocolade (halve reep)

 

Stappenplan:

Voor de meest snelle vrolijke chocolade kun je je lievelings chocola au bain marie smelten.

1. Breng een pan met een klein laagje water aan de kook (2cm is voldoende).

2. Plaats op de pan een vuurvaste schaal of kom.

3. Breek de chocolade in kleine stukken en plaats deze in de schaal.

4. Roer net zo lang tot alle chocolade is gesmolten.

5. Bedek een bakplaat of snijplank met bakpapier en giet hier de gesmolten chocolade op.

6. Besprenkel daarna de chocola met CrazyFruit Crunchy Red. Druk de grote stukken iets dieper in de chocolade 

7. Voor het mooiste effect druppel de laatste restjes chocolade over de versierde chocolade (zie tip).

Tip: Mocht je melkchocolade of witte chocolade mogen, smelt deze dan zoals in de vorige stappen de chocolade en druppel met een lepel mooie lijnen over de pure chocolade (zie foto 2 & 3).

Chocolade Kerstboom met fruit

 

Laat een reactie achter